понеделник, 12 октомври 2015 г.

Молитви Против Родови и Други Проклятия



Проклятията са много лесно и силно въздействие от нас или върху нас по или от хора , които мразим и ни мразят. Достатъчно е да се изречеат няколко думи със злоба и те бързо стават услуга на мощни зли духове, които застигат жертвата и започват да действат разрушително. Както всяко заклинание, магия и уроки , проклятията имат свойство на бумеранг и се връщат към изпратилия ги. За повече по изречени проклятия и механиката , както и природата им вижте тук- 
VІ. СЛОВОТО И ДУМАТА - ПРОКЛЯТИЕ. И все пак , нищо не би Ви се случило ,ако не го заслужавате. Тъй като ние живеем в конфликтни общества и постоянно сме в грях, то твърде възможно е да си заслужим и някое проклятие отправено от други или завърнато като карма от нас самите. Проклятията могат да променат съдби, както и освобождаването от тях. 

Според някои вярващи тези молитви трябва да се четат в седем различни църкви с по 3 свещи пред всяка икона на Иисус Христос или Божата майчица или Св. Николай Чудотворец, като на всяко излизане се купуват 12 свещички и се взема светена вода за вкъщи, където продължавате да си ги четете в уединение. ( не съм много сигурен за тези поверия, нотук могат да се изкажат свещениците в групата.Друг начин е да се чете 40 дена акатист на Св. Николай Чудотворец. И накрая преди всичко, трябва пост и  да се изповядате и пречистите. Особенно в изповедта си наблегнете на проклятия, които сте отправили към други. 

Много коварни и силни са родовите проклятия. За тях има голяма вероятност даже да не подозираме  или незнаем. Понеже е невъзможно да знаем какви грехове са сторили наши предци в миналото и кой ги е проклел.

Добрата новина е ,че се развалят с методите по-горе и може наистина да започнете нов живот. За целта трябва да се въоръжите с доспехите и оръжията на вярата:

Изразът „пълно Божие въоръжение” идва от Ефесяни 6:13-17 (Верен): „Затова вземете пълното Божие въоръжение, за да можете да противостоите в злия ден и като победите, да устоите. И така, стойте препасани с истина през кръста си и облечени в бронения нагръдник на правдата, и с краката си обути с готовност за проповядване на благовестието на мира. А освен всичко това, вземете щита на вярата, с който ще можете да угасите всичките огнени стрели на лукавия. Вземете също шлема на спасението и меча на Духа, който е Божието Слово.”

Следващите молитви за преведени от църковнославянски, руски език. Някои от тях са изградени според писанията, а някои от тях са пробразувани с писания от молитви, псалми, акатисти, за да се вмъкнат в православен ред и да не се отклоняват в ерест или окултизъм. Но принципа е православен и съдържа елемент на покаяние, прошка на грехове, молитва за другите ближни(много силен елемент) изискване защита и благодарност. 


пълното Божие въоръжение


  1. препасани с истина през кръста 
  2. бронения нагръдник на правдата
  3. краката си обути с готовност за проповядване на благовестието на мира.
  4. вземете щита на вярата
  5. шлема на спасението
  6. и меча на Светия Духа 




Призывание помощи Духа Святаго на всякое дело доброе

Тропарь,Глас 4
Творче и Создателю всяческих, Боже, дела рук наших, ко славе Твоей начинаемая, Твоим благословением спешно исправи, и нас от всякаго зла избави, яко един всесилен и Человеколюбец.

Кондак, Глас 3
Скорый в заступление и крепкий в помощь, предстани благодатию силы Твоея ныне, и благословив укрепи, и в совершение намерения благаго дела рабов Твоих произведи: вся бо, елика хощеши, яко сильный Бог творити можеши.



Молитва за освобождаване от проклятия 



О, Исусе, Господ мой и Спасител, благодаря ти, че се качи на кръста и страда за моите грехове и си понесъл моите неправди, беззакония и болести върху себе си на кръста!

Kогато не те познавах, аз нарушавах Божиите заповеди и не се съобразявах с предупрежденията на Святия Дух, записани в Божието Слово. Осквернявах ума, сърцето и тялото си в светски удоволствия и желания; търсех утешение, изцеление и спасение извън теб, при моя враг сатана и при неговите служители (врачки, баячки, гледачки, знахарки, екстрасенси, ходжи, астролози, народни лечители, биотерапевти,йоги, ню ейдж учител и т.н.)

Днес, Господи Исусе, аз се моля за изцеление и освобождение.
Искам да се отрека и да бъда освободен от:
- всички наследствени проклятия, предадени върху мен от предишни поколения;
- нанесени проклятия от други хора върху мен;
- самонанесени проклятия от мен самия;
- проклятия достигнали ме поради извършени от мен грехове в този живот.

1. Аз се отричам от греховете, беззаконията, неправдите и пороците на моите родители, роднини и прародители, по майчина и бащина линия, от предишни поколения чак до Адам и Ева. Ако поради извършени от тях смъртни и несмъртни грехове, небогоудобни дела и идолопоклонство, както и поради изговорени от тях против други хора клетви и заклинания,направени от тях чародейства и магии, или поради проливане от тях на невинна кръв (убиийство) или изнасилване, съм попаднал под проклятие, то аз се отричам от техните грехове и те моля, Господи, да разрушиш проклятията, които тегнат върху мен сега и да бъда свободен.Благодаря. В името на Исус и с неговата скъпоценна кръв. Амин.

2. Ако лично срещу мен или пък срещу моите родители, роднини и прародители по майчина и бащина линия от предишни поколения чак до Адам и Ева, e имало някога изговорени и изпратени магьоснически клетви и заклинания, и извършени чародейства и магии от окултисти,магове, чародеи или каквито и да са слуги на дявола, аз им прощавам и те моля да разрушиштехните сатанински дела, които сега влияят върху мен и живота ми. Само ти, Исусе, имаш пълна власт да разрушиш всичките дела на дявола в моя живот! Моля те, направи го! Благодаря ти, Господи! В името на Исус и с неговата скъпоценна кръв. Амин.

3. Аз също така прощавам от сърце и на всички близки хора, приятели, родители, роднини, прародители, които някога лице в лице или зад гърба ми са изговорили проклятия, клетви и заклинания срещу мен, или са поръчали чародейство и магия против мен, чрез които са менаранили, засегнали или наскърбили. Аз се отричам от тези проклятия. Моля те, Исусе, да ме освободиш. В името на Исус и с неговата скъпоценна кръв. Амин.

4. Аз прощавам и на себе си за всички изговорени от мен самонанесени проклятия и се отричам от тях. Моля те и ти да ми простиш, Исусе. Аз съм свободен. В името на Исус и с неговата скъпоценна кръв. Амин.

5. Ако съм попаднал под проклятие поради извършени лично от мен грехове в този живот, аз се покайвам за греховете си и ги изповядвам пред теб, Исусе, Господ мой и Спасител. Моля те да ми простиш всички мои смъртни и несмъртни грехове, които съм извършил/а волно или неволно, с мисли, думи и дела; включително и изговорени и извършени от мен против друг клетви, заклинания, чародейства и магии.

Развържи ме и ме освободи от всяко проклятие, клетва, заклинание и магьосничество; от всеки лъжлив, нечист, зъл, болестен дух в мен и ги замени с духовни, физически и материални благословения. Благодаря ти, ти си чудесен, Исусе! В името на Исус и с неговата скъпоценна кръв. Амин.

Благослови ме, Господи Исусе, за да мога да променя живота си: личен, обществен и семеен,към по-добро; един живот на мир и любов към Бога и хората! Амин.

В името на Небесния Татко (Отца), на Божия Син Исус Помазаника и със силата, любовта, и огъня на Святия Дух прекъсвам и връзвам всяко демонично вмешателство в моя живот! Затварям вратата за сатана, неговите демони и служители!

Моля след като бъда очистен и освободен, да бъда изпълнен със Святия Дух. Амин.

Слава на Всемогъщия Бог, сега, винаги и за вечни времена! Амин!


«Пусть сгорят мои грехи! Дай им, Господи, покой! Благодарю тебя, Господи!».


Молитва избавяща от всички проклятия


Господи Иисусе Христе, Сине Божий. Имай милост и ме спаси от всичките проклетия, които са били изпратени, по твоето усмотрение и видение. Проклятие на рода ми и от зли хора от проклятието на брат или сестра, проклятието на сватове, изпратени от магьосник  или от катрана на злодея. Отрини тези скърби и всички проклятия от мен изчисти, идващи от  зли заклятия. Да бъде Твоята воля. Амин.


"Нека да изгорят моите грехове! Дай им, Господи, мир! Благодаря ти, Господи. "

Авва, Отче! В името на Исус Христос дошлият в плът, Моля Тебе за прошка за всичките грехове, които съм извършил (а) в този живот. Прости ми, и за греховете които аз не знам. Прости ми за греховете на неподчинение на Теб, скъпи ми Господи. Моля ти се, Господи, оттдели мен от всеки грях чрез чудната кръв на Исус Христос  и изтрии всички проклятия, които са дошли в живота ми чрез тези грехове.


"Нека да изгорят моите грехове! Дай им, Господи, мир! Благодаря ти, Господи. "



Молитва против неразрушени проклятия в живота на християнина


Авва, Отче! В името на Исус Христос дошъл в плът, аз .... ( вашето име) пристъпвам към престола на Твоята благодат да поискам Твоята милост, милосърдие за благодатната ми молитва. 

Облечи ме в Божието всеоръжие препасани с истина през кръста си и облечени в бронения нагръдник на правдата, и с краката си обути с готовност за проповядване на благовестието на мира, с щита на вярата, с който ще можим да угасим всичките огнени стрели на лукавия. Със шлема на спасението и меча на Духа, който е Божието Слово. , покрий ме с ценната си кръв на Исус Христос, дошъл в плът. 

Изпрати ми Господи, твоите Воинстващи ангели
Припадам пред теб на колене , аз окаяния свързан с веригите на беззаконието. Моля се за свръхестествена помощ и защита за мен, моето семейство и всичко, което ни принадлежи.

По моя воля аз ...  ( вашето име), признавам греховете на бащите си (име, което вие знаете, че може да бъде магьосничество, идолопоклонство, окултизъм и т.н.) и Те моля Боже да ги опростиш, тях моите предци. 
Прости ми Боже, прости за всички грехове наследствени и придобити. И очисти ме с ценната си кръв на Иисус Христос, дошъл в плът, и се моля -Ти, скъпи мой Господи напълно ме очисти от греховете на моите предци и моите беззакония. 

Както на Голгота пресечи от мен греховете на предците ми, както по баща, така и по майка. 
С духовния меч отсечи всички връзки на греховете на предците ми с мен, точно сега в името на Иисуса Христа , Господа мой.
Приемам с вярата и Ти благодаря, Господи!

С цялата си моя воля и по волята на целия Мир Духовен ... 

Аз (.....името си) се отказвам от всяко посвещение на мен от рода ми на Сатаната, и з както моите предци, и аз лично. .

Аз..  ( вашето име) завинаги се отказвам от всякакъв вид посвещение на Сатана, което стана в моя живот. ... 

Аз (..... името ви) се отказвам от окултизма във всичките му проявления и видове.

Аз се отричам от всички услуги и служене на дявола. 

Аз се отричам от магьосничество,
аз се отричам от бяла магия,
аз се отричам от черна магия
аз се отричам от всички сатанински литератури и писания.
Отхвърлям всички учения, които не са по волята на Бога. 
Отхвърлям всички сатанински ритуали, 
аз се отричам от магьосничество и магьоснически молитви. 
И се отричам от дяволски печат, който е резултат от всички видове всеотдайност към Сатана и използване услугите на дявола,
Отказвам се от проклятия изречени в страсти. Изречени към други хора- ближните ми и твои чеда. Разкайвам се Господи , за това.
Аз посвещавам всичко това на унищожение и пълно унищожаване.

И сега аз вярвам, че дойде в този час Господ Иисус Христос в плът и дух и Божиите ангели дойдоха да ми помогнат и ВСИЧКО ЗАВЪРШИ.
Благодаря ти, скъпи Господи, благодаря Ти!
Хвала на Отца и Сина и Светаго духа. Амин.

И сега в името на Целия Духовен Мир аз ... ( вашето име) се посвещавам на тебе Авва, Отче, в името на Иисус Христос дошъл в плът.
Посвещавам ти моя дух, душа, тяло, воля, ум, емоции, моето семейство (списък, който все още искат да бъдат отделени за Бога) и всичко, което ми принадлежи, изцяло посвещавам на теб, Всевишни Боже ,Сине Божи и Свети Душе. 
Посвещавам се завинаги! 
О, Свети Душе, влез в сърцето ми и ме изпълни и да живееш в мен завинаги. 
Хвала тебе, Господи! Хвала тебе.

Иисус Христос дошъл в плът, е моят Господ, аз съм християнин (ка) и искам да служа на тебе Иисусе Христе Боже мой.

В името на Иисуса Христа дошъл в плът, мой Господ, аз заповядвам на всички демони, които са прикрепени към мен и в мен, в резултат на моето служение на Сатана, да излязат от мен сега, в името на Иисус Христос дошъл в плът. 

И заповядвам на всички проклятия от злословещи да се разпръснат като дим от вятър , в името на Иисус Христос.
И всяко зло проклятие да се разпръсне веднага в името на Иисус Христос ЗАВИНАГИ.
В Името на Иисуса Христа Господа наш, аз отнемам силата на проклятията на унищожението, които започнаха да действат  в резултат на мое извършение или посвещение на сатаната и заповядвам проклятията да се унищожат още сега в името на Иисуса Христа по отношение на мен и всичко и всички около мен посветени в Господа и всичко, което се е посветило на Господа. 

И сега аз вярвам, че дойде в този час Господ Иисус Христос в плът и дух заедно с  Божиите ангели дойдоха да ми помогнат и ВСИЧКО ЗАВЪРШИ.
Благодаря ти, скъпи Господи, благодаря Ти!
Хвала на Отца и Сина и Светаго духа. Амин.

И които Иисус Христос освободи , те наистина ще са свободни!

В името на Исус Христос, дошъл в плът, заповядвам на всички демони свързани с проклятие и унищожение да излязат незабавно, в името на Иисус Христос и бъдат запретени над, зад, под , отдясно и от ляво на  мен ...(...името) и 
ЗАБРАНЕНИ ЗА ВИНАГИ! И НИКОГА ДА НЕ СЕ ВЪРНАТ.

Благодаря ти , скъпи Господи, за свободата, за победата заедно с Теб.
Ти Винаги ни даряваш с триумфа на победа в Твоето име Иисус Христос, нашия Господ и Спасител.
Безмерно изказвам моята благодарност към теб Възлюбени мой Господи Иисусе Христе, Боже наш. 

Хвалим Те, благославяме Те, покланяме Ти се, славословим Те, благодарим Ти заради великата Твоя слава.
Слава на Отца и Сина И светаго Духа , нъйне и присно и во веки вековъ. Амин.



Молитва: (ако някой ви ненавижда, просто се помолете)


Авва Отче! В името на Иисуса Христа, Те моля  отдели мен от всички проклятия

Всички атаки духовного мира и те моля за  специална защита против ненависти. Благодаря на Тебе, скъпи Отче и Господ мой .



Молитва : (освобождение от проклятия)



Авва, Отче! В името на Иисус Христос дошлият в плът, Моля Те за прошка за всичките грехове, които съм извършил (а) в този живот. Прости ми, и за греховете които аз не знам. Прости ми за греховете на неподчинение на Теб, скъпи ми Господи. Моля ти се, Господи, оттдели мен от всеки грях чрез чудната кръв на Исус Христос  и изтрии всички проклятия, които са дошли в живота ми чрез тези грехове.

В името на Исус Христос, дошъл в плът, заповядвам на всичките проклятия, които дойдоха  в живота ми да се разрушат и изчезнат завинаги в името на Исус Христос моя Господ. И всички демони, свързани с тези проклятия, Заповядвам завинаги да напуснат от мен и моето семейство. ЗАВИНАГИ в името на Исус Христос дошъл в плът! Моля те, Господи, изцери всички рани, които са били нанесени с проклетия във всички области на живота ми. 

Излекувай раните, които са били нанесени от проклятие на всички болести, изцели ме напълно. Благодарим Ти, скъпи Господи! Благодарим Ти! Благодарим Ти!

Обичам те и искам да бъда такъв/ва , каквато ти искаш да ме видиш. Помогни ми да знам и изпълнявам само твоята воля. за да славя винаги и всякога твоето име. Съвърши в моя живот всичко , що Ти си предопределил за мен. Помогни ми достойно да премина земният ми път: Да се очистя и приготвя за живот вечен с Теб, скъпи мой Господи. Амин.

«Пусть сгорят мои грехи! Дай им, Господи, покой! Благодарю тебя, Господи!».
Mолитвы Божьей матери «Семистрельная»


«Матерь божия многострадальная! Прими меня свой милостью! Укрой меня под кровом своим! Слова злого проклятья поразили меня одиночеством. Защити меня своим именем! Дозволь мне исполнить божье предназначение! Аминь!».

Православна молитва от родово проклятия Николай Чудотворц

Чудотворец Николай, Защитник и Спаситель. За греховные язвы умершей родни, ты страданием черствым меня не томи. Пусть проклятье навеки покинет меня, я молюсь о спасении день ото дня. Пресвятой Николай, ниспошли Благодать, чтоб от мук и болезней не слечь мне в кровать. Мои дети и внуки, отец или мать пусть не будут от порчи проклятой страдать. Коль проклятия нет, лишь греховный обман, умоляю тебя, отведи сей дурман. Да будет воля твоя. Аминь.

Молитва към Николай Чудотворец за изменяне на съдба

Когато решите да започнете четенето, вашите мисли трябва да бъдат фокусирани върху желанието да се промените. съдбата- този набор от обстоятелства, които не зависят от нас и в същото време, нашата титанична работа мелниците на живота.


О, Святой Николай Чудотворец, Божий Угодник и спаситель. За годы прожитой жизни поселились во мне грехи не искупленные. Отпусти их из души и помоги мне изменить свою судьбу в духовном направлении. Помоги мне стать добрее, терпимее и ближе к Господу Богу. Не откажись от меня за промахи, ошибки и деяния греховные. Защити меня от бесовской одержимости и не наказывай за корысть и зависть гибельную. Помоги мне изменить судьбы течение и направь его в русло церковного православия. И когда моя судьба изменится в светлую сторону, забери мою душу в назначенный час и заступись за меня в судные дни. Да будет так. Аминь.
Храни Вас Господь!


«Пусть сгорят мои грехи! Дай им, Господи, покой! Благодарю тебя, Господи!».

Молитва избавяща от всички проклятия (Михайлов Е. 20.09.2004г.)


Призовавам Тебе Господи Боже, Агнец Божий, Сине на Отца, Който вземаш върху Си греха на света, помилуй нас - Ти, Който вземаш върху Си греховете на света!
Изпрати ми Господи Божиите ангели и всичките божествени светлини и енергии, Изпрати ми силата на Бога, който може да ми помогне да се избавя от всички проклятия.

Ако някой съм проклел/а в живота си, то аз се отричам от всичките ми проклятия!
Аз осъзнавам всички мои грешки!

Наясно съм и завинаги унищожи, с Божествения огън изгори всичките мои клетви на миналото, настоящето и бъдещите времена!
От сега нататък забрани Господи, на тъмните сили  да използват моите проклятия в своите тъмни дела.

Господи Иисусе Христе лиши всичките ми проклятия с всичката им енергия и сила!
Изгори ги всичките ми тези проклятия с Твоя Божествения огън! 

Както съм ги произвел и изпратил тези проклятия, така аз ги унищожавам с Твоята помощ и според Твоята воля, Иисусе Христе Боже наш.(да се повтори 3 пъти )
И ако аз все още имам проклятия изпратени от други хора, Господи също ги унищожи и лиши от енергията и силата им!

Изгори ги , Господи Иисусе Христе с Твоя Божествения огън! Нека Твоята Божествена светлина ме изпълва и освободи от всички проклятия!
Нека Твоята Божествена светлина, Господи да запълни всички хора, които някога съм проклел! 

Нека Твоята Божествената светлина, Господи да изгори всички проклятия, които някога съм изпратил на хората.

Освободи всички хора от моите проклятия, В Твоето Име Господне
Освободи всички хора от техните проклятия! Господи , Сине Божии
И освободи мен , твоя окаян и многогрешен раб...(...името ви) от всички проклятия!
Нека всички хора, които някога са страдали от мои думи и мисли, се изпълнят с Твоята Божествена светлина , енергии на здраве, радост, щастие, любов и мир!
Благославям всички хора, които някога съм  проклинал!

Благославям всички хора въобще, в Името Ти Свято! На всички хора, аз изпращам според Твоята воля, всички светли лъчи на Твоята Божествената доброта,
Твоите светли лъчи на божествено щастие,
Твоите светли лъчи на божествена любов,
Твоите светли лъчи на божествена радост,
Твоите светли лъчи на божествено здраве,
Твоите светли лъчи на божествен просперитет и успех,
Твоите светли лъчи на мир и благополучие,
Твоите светли лъчи на Богоугодно съществуване!

От дълбините на душата ми Те моля Господи, Спасителю наш, изпрати тези ярки светли изцелителни лъчи на светлина, за изцеление за всяко и всички същества на Земята! От цялата си душа желая на  всички любов, радост, светлина, щастие и влагам в това всичката си енергия!

Нека възтържествуват всички светли сили на Земята и Небето и да се разсеят и разпръснат всички зли сили на тъмнината с Твоята Сила Господи! (да се повтори 3 пъти този параграф)

В знак за сериозността на думите и намеренията ми Те моля Спасителю наш изпрати светлинните Твои Божествени лъчи на всички същества на Земята, Космоса и Вселената!

Помогни ми Господи, И нека тези мои думи се  достигнат до най-далечните дълбини на Вселената!

Дай Боже, И нека тези мои думи, чуят и почувстват всички същества и същности на всички видими и невидими пространства и човешки измерения!
Нека думите ми да бъдат изслушани от всички ангели и от Твореца!
Нека всички те да бъдат свидетели!

Сега и завинаги, С твоята Божия помощ и воля , аз лишават моите мисли и думи от всяко отрицателна, разрушителна енергия!

Нека от Сега и завинаги моите мисли и думи да не причинят вреда на никого!
От сега нататък, дори и да си помисля лоши мисли и изреча негативни думи или изговоря такива, нека Божественият огън ги изгори да не причинят никого вреда ги изгори точно там, да не причинят никого вреда чрез тъмните сили!

Господи Иисусе Христе, Сине Божи и Учителю наш, забрани на тъмни сили, да използват отрицателни мои мисли и думи във тяхните тъмни дела! Ако се опитат да използват думите и мислите ми във вашите тъмни дела, то нека ви изгори Божествената светлина! (да се повтори 3 пъти тази точка)

Сега и завинаги нека моите мисли, думи и дела са изпълнени с Божествена светлина и винаги носят на мен и хората по целия свят, радост, щастие, здраве, любов, мир, мъдрост, просперитет! (да се повтори 3 пъти тази точка)

Подай Господи и нека Божествената Светлина сега и завинаги, запълни, цялото ми семейство, роднини всички от нашата страна и на цялата земя! (да се повтори 3 пъти тази точка)


Това е превод на оригиналния текст. Аз смятам ,че има доста заклинания изречени директно от мирянин и дори ми наподобава на бяла магия. Нека ви припомня ,че ние нямаме Божията благодат , като свещениците да изгонваме духове, нито да призовавме ангели, които се пращат по Божия воля и усмотрение. Ние сме безсилни пред Сатаната и Би трябва да молим Господ да се справи с него за нас.Все пак го предоставям на ваш риск. Добре ще е да се консултирате със свещеник , за този текст


Призовавам Божиите ангели и всички божественi светлини и енергии,  силата на Бога, който може да ми помогне-  да се избавя от всички проклятия.
Ако някой съм проклел/а в живота си, то аз се отричам от всичките ми проклятия! Аз осъзнавам всички мои грешки!
Наясно съм и завинаги унищожи Господи, с Божествения огън да изгорят всичките мои клетви на миналото, настоящето и бъдещите времена!
От сега нататък забранявам на тъмните сили  да използват моите проклятия в своите тъмни дела.
Аз лишавам всичките ми проклятия с всичката им енергия и сила!
Аз изгорям всичките си проклятия с Божествения огън! 
Както съм ги произвел и изпратил тези проклятия, така аз ги унищожавам 
(да се повтори 3 пъти )
И ако аз все още имам проклятия изпратени от други хора, аз също ги унищожавам и лишавам от енергията и силата им!
Аз ги изгарям с Божествения огън! Нека Божествената светлина ме изпълва и освободи от всички проклятия!
Нека Божествената светлина да запълни всички хора, които някога съм проклел! 
Нека Божествената светлина да изгори всички проклятия, които някога съм изпратил на хората.
Освобождавам всички хора от моите проклятия
Освобождавам всички хора от техните проклятия!
И аз се освобождавам от всички проклятия!
Нека всички хора, които някога са страдали от мои думи и мисли, се изпълнят с Божествената светлина ,
енергии на здраве, радост, щастие, любов и мир!
Благославям всички хора, които някога съм  проклинал!
Благославям всички хора въобще! На всички хора, аз изпращам всички светли лъчи на Божествената доброта,
светли лъчи на божествено щастие,
светли лъчи на божествена любов,
светли лъчи на божествена радост,
светли лъчи на божествено здраве,
светли лъчи на божествен просперитет и успех,
светли лъчи на мир благополучие,
светли лъчи на Богоугодно съществуване!
От дълбините на душата ми изпращам тези ярки светли изцелителни лъчи на светлина, за изцеление за всяко и всички същества на Земята! От цялата си душа желая на  всички любов, радост, светлина, щастие и влагам в това всичката си енергия!
Нека възтържествуват всички светли сили на Земята и Небето и да се разсеят и разпръснат всички зли сили на тъмнината! (да се повтори 3 пъти този параграф)
В знак за сериозността на думите и намеренията ми изпращам светлинните лъчи на всички същества на Земята, Космоса и Вселената!
Нека тези мои думи се  достигнат до най-далечните дълбини на Вселената!
Нека тези мои думи, чуят и почувстват същества и същности на  всички видими и невидими пространства и човешки измерения!
Нека думите ми да бъдат изслушани от всички ангели и от Твореца!
Нека всички те да бъдат свидетели!
Сега и завинаги, аз лишават моите мисли и думи от всяко отрицателна, разрушителна енергия!
Сега и завинаги моите мисли и думи няма да причинят вреда на никого!
От сега нататък, дори и да се случи с лоши мисли и негативни думи или да говори за, да ги изгори точно там, безобидно! Тъмните сили!
Забранявам ви да използвате отрицателните моите мисли и думи във вашите тъмни дела! Ако се опитате да използвате думите и мислите ми във вашите тъмни дела, ще горят от Божествената светлина! (да се повтори 3 пъти тази точка)
Сега и завинаги нека моите мисли, думи и дела са изпълнени с божествена светлина и винаги носят на мен, хората по целия свят,  радост, щастие, здраве, любов, мир, мъдрост, просперитет! (да се повтори 3 пъти тази точка)

Нека Божествената Светлина сега и завинаги, попълнете всички ме, цялото ми семейство, всички от нашата страна и на цялата земя! (да се повтори 3 пъти тази точка)


Господи! За Тебе е възможно да направиш това и това за този Твой раб; направи с него това, защото името Ти е благ Човеколюбец и Всемогъщ.






Молитва за наследственост

(МОЛИТВА ЗА ОСВОБОЖДЕНИЕ ОТ НАСЛЕДСТВЕН ДУХ)


Видео: http://www.ustream.tv/recorded/5540980


„Моля те Святи Отче, в името на Исус Христос да простиш всичките ми грехове, беззакония и прегрешения както и греховете на моето семейство чак до Адам. Аз отхвърлям всички родови проклятия, проклятия на посвещение (ако има някакво посвещение, някакъв договор или завет с дявола, аз ги отхвърлям). Ако имам предмети като пръстени, или нещо друго, или семейна реликва, свързано с някакво посвещение, аз го отхвърям. Отричам се от комунистически посвещения, клетви, свързани с комсомол и други такива, отхвърлям ги. Отхвърлям проклятия на посвещение, самонанесени проклятия, проклятия, изговорени срещу мен от други хора. Прости ми за всичко, което съм изговорил/а Господи, за всичко, което съм извършил/а с ръцете си, за всичко което съм изял/а или изпил/а като храни и напитки посветени на идоли, като например празнуване на задушница, подаване за мъртви и други такива. Отхвърлям тези неща, защото са посветени на нечисти духове.


И това се вижда в:


1 Коринтяни 10:20 онова, което жертват езичниците, жертват го на бесовете, а не на Бога; Аз не искам вие да имате общение с бесовете.


Прости за всичко, в което съм се клел/а, и когато съм бил/а проклинан/а, отричаме се от това. Прости ми за всяка емоционална болка, която съм таил/а в душата и тялото си, вместо да я предам на Исус Христос. Аз те моля Господи Исусе, приеми сега болката ми, изцели раната, изцели съкрушения дух в мен.


Аз отхвърлям всички неправилни духовни и емоционални връзки и ги прекъсвам сега в името на Исус Христос. Ако съм имал/а секс с други хора освен със съпруга си /съпругата си, отричам се и разкъсвам всички емоционални, умствени, волеви, духовни и телесни връзки (ако съм имал/а такива връзки), защото това ми носи не само физическа нечистота (зарази, болести), но и духовни (нечисти духове на прелюбодейство или блудство). Отричам се от всичко това в името на Исус Христос.”


Ако имате връзки душевни на контрол и манипулация от страна на някаква личност, дори тази личност да е родител, молим се така.


„Боже, в името на Исус аз се отричам от душевни връзки на контрол и манипулация и чародейство, духът на Езавел върху мене. Отричам се от всякакви небогоугодни душевни връзки, нека те да бъдат разкъсани в името на Исус Христос. (може да споменете името на човека, който е упражнявал или упражнява контрол върху вас). Отричам се също, ако аз съм упражнявал/а духове на контрол, манипулация, чародейство, Езавел върху други хора, т.е. оставил/а съм духовете на контрол, манипулация и чародейство, Езавел да работят чрез мене. Аз се покайвам, отричам, отхвърлям и разкъсвам всички тези небогоугодни душевни връзки в името на Исус Христос.


Аз прощавам на всеки човек, който ме е наранил или ми е причинил нещо зло. Прости и ти на мен Боже..Аз прощавам на всички всичко, което са ми направили, или когато съм имала нужда не са направили за мен.


Отричам се от отхвърляне, от душевни рани и съкрушен дух, отричам се от чародейство, манипулация, контрол, магии, клетви в името на Исус Христос.


Отказвам да твърдя, че съм болен или изпитвам болка, каквато и да е тя, защото съм изцелен/а в раните на Исус Христос.


Аз отхвърлям всички етикети и прякори, които са ми били поставяни. Отричам се и отхвърлям, когато съм се съгласявал/а с мнения и диагнози на доктори, сестри, професионално грижещи се за емоционалното ми, физическото и душевно здраве в името на Исус Христос. Заповядвам в името на Исус Христос всички тези неща и духове да си отидат от мен в мощното име на Исус Христос.


В името на Исус Христос аз ви заповядвам, вън от мен, напуснете ме сега! В името на Исус Христос, напуснете ме, вън, сега!” Алелуя! Благодаря Ти Господи!


Молитва за разчупване на проклятия


Видео: http://www.ustream.tv/recorded/5541179


„Отче в небето, аз ти благодаря, че изпрати Исус Христос да умре за моите грехове. Вярвам, че Исус ме изкупи от проклятието на закона и на основание Галатяни 3:13 аз упражнявам своята власт и в името на Исус Христос разчупвам всяко проклятие, което може да е върху живота ми заради мои грехове или греховете на моите предци. Разчупвам тези проклятия от двете страни на рода си. Разчупвам ги до 16 поколения назад от страна на баща ми и от страна на майка ми.


Разчупвам проклятието на бедност, мизерия, недоимък в името на Исус Христос. Отричам се от бедността. Христос, като беше богат, осиромаша като взе на Себе Си моята бедност, за да стана аз богат чрез Неговото богатство. (2 Коринтяни 8:9).


Отричам се и разчупвам всяко наследствено проклятие върху брака ми в името на Исус Христос.


Разчупвам всяко проклятие на психическа болест, било то шизофрения, депресия и други подобни. Отхвърлям ги в името на Исус.


Отхвърлям, отричам и разчупвам всяко проклятие, което предизвиква злополуки в моя живот, било то от мои или наследствени грехове.


Разчупвам проклятието, което предизвиква спонтанни аборти. Отричам се от всички женски проблеми в мене и моя род в името на Исус Христос. Отхвърлям в името на Исус Христос болезнено кръвотечение, нередовен цикъл, безплодие, спонтанни аборти. Покайвам се и се отричам от всеки аборт, който е правен от мен или в моя род, което е убийство в името на Исус Христос. Умий ме Господи Исусе Христе с кръвта Си. Обещавам никога повече да не го правя. Разчупвам проклятието от аборти или спонтанни аборти в името на Исус Христос и заповядвам духа на смърт да излезе от утробата ми.


Разчупвам всяко проклятие на хронично заболяване, болести и немощи.


Разчупвам всяко проклятие на злоупотреба и насилие (насилвани жени, момчета, момичета и др.) Отхвърлям го, прощавам на този или тези, които са злоупотребявали с мен или са ме насилвали в името на Исус Христос.


Разчупвам, отричам се и отхвърлям всяко чародейство и идолопоклонство в моя живот и в рода ми. Отхвърлям всеки договор със сатана в моя род в името на Исус Христос.


Разчупвам проклятие на похот и на отхвърляне. Отхвърлям всички сексуални грехове в името на Исус Христос.


Разчупвам проклятие на провал и неуспех в името на Исус Христос.


Аз Ти благодаря Господи Исусе, че Ти ме освобождаваш и благоволяваш в просперитета на Твоите слуги.


Сега, в името на Исус Христос заповядвам на всеки дух в моя живот, който не е от Бога да ме напусне! Нямаш законно право да бъдеш в живота ми, защото аз вярвам в кръвта на Исус Христос. И сега затварям вратата на живота си за теб. Заповядвам на всички фамилиарни духове, които се движат по семейна линия, които са дошли по кръвен път да си отидат в името на Исус Христос! Вън! Разчупвам всяко наследствено проклятие, разчупвам всички етнически проклятия върху себе си. Разчупвам всички български проклятия, дошли по кръвна линия в името на Исус Христос.”


Сега Господ ми припомня, хвърлете мартениците. Мартеницата не е от Бога. Мартеницата е като някаква хамалия, амолет.


„Дяволе, не те искам в живота си. Аз съм дете на Бога и нямаш право да си в живота ми. Аз съм благословен/а, а не проклет/а. Дяволе, ти трябва да ме напуснеш, защото не можеш да стоиш против моята воля. Моите грехове са простени. Исус Христос ме е освободил. Аз сега вярвам, че освобождението ми принадлежи. Ще имам пробив. Проклятията няма да ме задържат повече. Ще имам успех във финансите си, в брака си, във физическото ми тяло, в ума си. 2 Тим. 1:7 Аз не съм приел/а дух на страх, но на сила, любов и себевладеене и здрав разум.


Така че Боже, аз отхвърлям духа на страх в името на Исус Христос и приемам духа на сила, любов, себевладеене и здрав разум в името на Исус Христос. Ще имам здрав разум в името на Исус Христос. Болният разум да си отиде, вън в името на Исус Христос.


Ще имам успех в служението си, защото вече не съм под проклятие, но съм под благословението на Господа.


Така че демони, напуснете, тръгвайте си, изгонвам ви в името на Исус Христос.”


Сега наведете глава и затворете очи и аз ще се моля за вас. Единственото нещо, което в момента трябва да правите е като се моля за вас да поемате два-три пъти дълбоко въздух, да вдишвате и да издишвате. Много пъти го казвам на хората, но те не го правят. Като ви казвам, направете го. Защото дух и дъх е една и съща дума и често пъти нечистите духове излизат с дъхът ви.


„Сега, в името на Исус, заповядвам на тези демони да излязат от хората сега! Боже, моля Те ангелите да дойдат сега. Нечисти духове, аз ви заповядвам да напуснете и освобождавам Божието слово срещу вас, освобождавам и помазанието на Святия Дух. Заповядвам на духовете на самоубийство, смърт, убийство, аборт да се отиват в името на Исус! Заповядвам на духовете на болести, немощи, хронически болести да си отидат и да напуснат! Вън!


Смъмрям и заповядвам духът на рак да напусне! Умствени заболявания, вън! Умопобъркване и объркване на ума да напуснат в името на Исус! Натрапчиви мисли да се махнат в името на Исус! Духове на бедност, наследствена бедност, недоимък да напусне в името на Исус! Магьосничество, чародейство, умствен контрол, вън, да се махнат в името на Исус! Заповядвам на наследствените духове да се махат, вън от хората в името на Исус! Заповядвам на духа на похот и прелюбодейство, блудство, порнография, сладострастие вън, да напуснат в името на Исус! Всякакви такива духове, които са свързани със самозадоволяване и всичко това да напусне в името на Исус! Заповядвам да си тръгнете, да излезете и да напуснете, вън! Заповядвам на духове на сексуална нечистота: Тръгнете и напуснете, вън в името на Исус! Разчупвам проклятието на прелюбодейство в името на Исус!


Благодаря Ти Господи Исусе Христе, за Твоята освободителна сила. В името на Исуса Христа благодаря Отче за твоето действие върху хората, върху Своите си хора.”


Вдигнете ръцете си, дишайте дълбоко и нека Божията сила да действа във вас в името на Исус! Нека огънят Ти Господи да слезе върху хората.


„Секс, власт, контрол, манипулация, убийство, вън от хората в името на Исус! Езавел да напусне също в името на Исуса Христа. Смъмрям и заповядвам в името на Исус Христос на духът на Велзевул, Езавел, Левиатан: напуснете Божиите хора сега! Нека Твоят огън да мине върху хората в името на Исус Христос!Благодаря Ти Господи за Твоето действие в името на Исус Христос.”








Списък за отричане


Видео: http://www.ustream.tv/recorded/5541504






“Боже, в името на Твоя Син Исус, аз се отричам и заповядам на всичките духове, свързани с нещата изброени по-долу да ме напуснат в името на Исус.”
Отхвърлям: Отхвърлям: Отхвърлям: 


огорчениедръпнатост
негодуваниефантазии
омразабленуване
непростителностбълнуване
насилиепреструване
сърденебягство
гнявбезразличие
отмъщениепасивност
убийствосънливост
бунталкохол и наркотици
своеволиепаника
инатапатия
непокорствоотпуснатост
опозициядепресия
конфликтностотчаяние
раздорбезнадежност
дърдоренеобезсърчение
споренепораженчество
караницапотиснатост
боричканесмърт
контролбезсъние
разрушениеболнавост
злобамеланхолия
обвинениеотвращение
осъжданебезпокойство
изтощениетревога
отхвърлянестрах
страх от отхвърлянеужас
самоотхвърляненервност
несигурностнапрежение
малоценностглавоболие
самосъжалениенервничене
срамежливостболезнена чувствителност
критикарство разделение
омайванеразцепление
ревностстрах от хора
завистстрах от неодобрение
подозрениестрах от смърт
заблуждение страх от ада
умствено заболяване страхове и фобии
шизофрения страх от преследване
лудост страх от съдене
параноястрах от обвинение
халюцинациистрах от власт
перфекционализъмвластолюбие
гнявдепресия
отмъстителностразхвърляност
убийствозабравливост
заблудасъмнение
недовериеневерие
колебаниескептицизъм
нерешителностблокаж в мозъка
протаканегордост
самозаблуждениевръзване на ума
интелектуализъмобъркване
поклонение на умаокултни духове
лъганеобърканост
измамапреследване
егоизъмвисокомерие
себеправедностнадутост
неискреностарогантност
преструванеклептомания
пожеланиеалчност
състезателен духфалшив товар
нетърпениефалшива отговорност
скръбфалшиво състрадание
печалфалшиви дарби
сърцераздиранефалшиво пророчество
плачФалшиво смирение
жестокостсамоубийство
уморанежелание за живот (наследствена,емоционална, физическа, умствена)
отекчение
мързел
немощобъркване на ума
болестклетви
преждевременна смъртбогохулство
злословиесамообвинение
присмиванеобвинение
пристрастяваневина
зависимостосъждение
никотинсексуална нечистота
алкохолпохот
наркотицифантазии
лекарствамасторбация
кофеинхомосексуализъм
лакомиялезбийство
преяжданеблудство
нестинарствопрелюбодейство
кукерствокръвосмешение
религиозни духовепроституция
ритуалностизнасилване
обредностфригидност
легализъмпорнография
обсебване от доктриникарти „таро”
култове:отричам се от:гледане на чаени листа
„Свидетелите на Иехова”гледане на кафе
„Християнска наука”гледане на карти
„Теософия”гледане на боб
„Мормонизъм”анализ на почерка
„Бахайска религия”автоматично писане
„Масонска ложа”екстрасенси
„Тайни общества”хипнотизиране
„Кристални топки”хороскоп
врачуванеастрология
черна магиялевитация
бяла магияпредсказване
мускилеене на куршуми
заклинаниямахало
чародействаталисмани
прелъстяванеамулети
фалшиви религии:
демоничен страх от Бога
„Будизъм”некромания
„Тоаизъм”спиритизъм
„Хиндоизъм”сеанси
„Ислям”религиозност
„Шиндоизъм”демонично водителство
„Конфуцианство”доктринални заблуди
страх да не загубиш спасението сиобщуване с мъртвите (с нечисти духове)
злепоставянеодумничество
сребролюбиенемощ
кощунстволукавост
превзетосттъга
лукавствосамообвинение
безволиезлощастие
малодушиезлонамереност
клеветничествосуетност
одумничествоугодничество
интриганствоподкупничество
раздорподмазвачество
развратподлост
разрушаване на отношенияразрушаване на служения
капризниченекокетност
непокорствопревземане
унил духсамобичуване
сърцесъкрушеностсамоосъждане
ранимостосъждане
душевна болкаерест
мъканеверие
нараняванелицемерие
самонараняванепримиренчество
проклетисванеконтрол чрез страх
черни мислиотстъпничество
негативни мислиподхлъзване
антихриски духдепресия
паданеопресия
злополукиизмама
инцидентиотричане
пристрастяванедуховна слепота
тютюнопушенеизмъчване
перверзиятежест
пиянствотовар
лоши навициглавоболие
угнетяванемъчение
травмапроблемен живот
безнадежностстрах от бъдещето
страх от хорското мнениестрах от бедност
чревоугодничествосамосъжаление
клюкарствочародейство
съденезлепоставяне
омайванезаблуда
формални молитвиобвинение
неправилни молитвимузика, която не прославя Бог
душевни молитвистрах от тъмно


Вдигнете ръце към Господа.

„В името на Исус Христос се отричам от всичкото това и заповядвам да ме напусне. Заповядваме на всички тези духове, които чуха имената си: Вън от мен! Вън от хората! Боже, нека Твоят огън да слезе и да заповядаш на Твоите ангели за мен (тях) в името на Исус Христос.

Изпълни ме (ги) със Твоя свят Дух Господи и ме (ги) освободи в името на Исус Христос. Огън, огън, огън…

Благодаря Ти Господи, за това че днес някои от Твоите хора ще получат освобождение в името на Исуса Христа.


Амин.

Разчупване на проклятието на бедност и недоимък

4 коментара:

  1. Никой Свещеник не се включи.

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря !!!Имах крещяща нужда от тези молитви.Алелуя Алелуя Алелуя

    ОтговорИзтриване
  3. Просто искам да дам бързо съвет на всеки, който има трудности в отношенията си, за да се свърже с д-р Агбазара, защото той е единственият, който е способен да върне счупени взаимоотношения или счупени бракове в срок от 48 часа с неговите духовни сили. Можете да се свържете с д-р Агбазара, като го напишете по електронната си поща на адрес ( agbazara@gmail.com ) ИЛИ обадете се / WhatsApp на него на +2348104102662, във всяка ситуация на живот, която намирате себе си.

    ОтговорИзтриване
  4. Демон не заблуждавай хората само Христос може да възтанови

    ОтговорИзтриване