понеделник, 19 октомври 2015 г.

Когато „Убиецът Вика Дръжте Крадеца”.


      

        За да си спестим дълги и широки обяснения и притчи, нека започнем със светото писание, където Иисус Христос казва чисто и просто:

„„Аз съм светлината на света; който Ме следва, няма да ходи в тъмнината, а ще има светлината на живота.“ (Йоан 8:12) и
„Аз съм пътят и истината и животът; никой не идва при Отца, освен чрез Мен.“ (Йоан 14:6). За мен, простият мирянин, означава ,че „светлината” е знанието , а второто „пътят на истината в живота”.

        Разбира се може да има много тълкувания според много гледни точки и всевъзможни твърдения, но накрая пак ще се сведе до ЗНАНИЕ и ИСТИНА. Просто, защото истината е една, а лъжите около истината могат да бъдат безброй и без значение на качество и размер или тежест. Та с две думи, една единствена истина стои над и побеждава всяка версия на л(в)ъжата. Или в друг смисъл , по същият принцип- истината на Господ побеждава лъжите на сатаната- всичките. Та когато истината говори Бог мълчи, защото не е нужно да се повтаря.
         И сега ще ви дам няколко примера с настоящи събития около Българската Православна Църква и "отверковците" на светското общество. В тях влиза , забележете, най-умните и учените в страната, гении от БАН и не чак толкова надарени с интелект и знания, но със същите претенции – „отворени” журналисти на някои медиини издания.
         Първият е свързан с поканата на Вселенския Патриарх Вартоломей в България.Видите ли, многото високо мнение за себе си от многото или най- умните глави на нацията от БАН, може да доведе до много умни и самоуверени простотии. И как, по кой Божии закон?- , колкото са по умни, толкова по големи и сложни простотии правят. Някои тежки мозъци от БАН решили да поканят Патриарха на тяхна глава, без да се консултират със Светия Синод на БПЦ. Сега остава нашите владици и Патриарх Неофит да поканят членовите на Нобеловата Комисия или Центъра За Стратегическо Проучване или NASA. Просто да си обсъдят някои вселенски и космически въпроси , а министъра на Отбраната и Командващият на ВВС да си нямат никаква представа за това. Как ви изглежда това? Да, доста „хахо”. Не може да стане това , защото мозъците на Владиките не тежат заради марината на лунатизъм в която са накиснати БАН-овите.
        Но нека бъдем практични и потърсим логика и причина, защото моя опит винаги твърди , че зад всеки , на пръв поглед лунатизъм, стои много практическа ПРИЧИНА. После следват ПРОЦЕС и ЦЕЛ. Причината е, много вероятно, да бъдат китните имоти на Синода из центъра на София и „удивителната” упоритост на „поповете” да не отстъпят на съблазан или светска сила. Това може да е „Удивителна” само за духовни профани, но за духовит човек е много просто и ясно.          И понеже демоните се събират на глутница , в която всеки "караконджул" е специализиран в една специалност, та са нужни тук малко политици, журналисти, интриганти- бизнесмени и болни демонизирани същества. Последните дори незнаят защо го правят. Най- интересното и изненадващо е ,че това са точно елита на Българския мозък от БАН. Ще се питате –Защо пък точно БАН? Защото е перфектна за тъмните цели. Помислете: 
Първо- Високо интелектуална институция, която автоматически получава кредит на доверие и няма никакви издънки с корупции в медиите.Кой би оспорил решение на мозък на толкова високо и почтено ниво? 
Второ- безобидна институция без комерсиална дейност. Аха! 
Трето: гладна институция със гладни интелекти. „Сиринцето-о-о за мишлето в лабораторията”.
Четвърто: за да биеш умствен капацитет, като този на клира и духовенството,
трябва да му противопоставиш същия или по-висок измежду светския. И се започва с "хамелеоните" от медиите , за да "подквасят котела на бозата" –„Колко печели синода от имоти?’ „ Българският синод си печели 5 милиона лева годишно само от имотите в София” , „ Дядо Николай бил сводник, женкар, гей, грандоман и корумпиран.” , „12 от 15 Метрополити са били агенти на ДС”( това се дъфчи цели 25 години с една нота и един текст). „ Дядо Борис натискал младите булки из Бачковската обител”. Все заглавия на вестникарски клюки, интриги, клевети, пикантии и пране в пясък до замайване. И все "скопа на снайпера" е насочен точно в издънките и черните и очернените овци на клира. Отказа от Министъра на Просветата да въведе Вероучение в образованието, под пердлог с недуомението- какво ще става с мюсулманските деца, когато Конституцията на Републиката ясно казва с член 13 (3) от 12 юли 1991, който гласи: "Традиционна религия в Република България е източноправославното вероизповедание". И отново изпълзяването на "змията" на Алтернативен Български Синод. Нека си припомним как бе създаден и кой стоеше зад него. Хм, мирише на СДС, имоти, и шпиони на ЦРУ и Външното разузнаване на бившата ГДР командвано от гениалния евреин Маркус Уолф, който в последсвие се оказа , че  се е "консултирал" често с MOSSAD-(Израелското разузнаване). 
Има свидетелства, че Христофор Събев е сътрудничел на ЦРУ и на разузнавателната служба на Германската демократична република (ГДР) още през 1981 - 1989 година.
       Всички възможни приоми на Лусифер по книга и протокол. (И още малко тук)
Също така умело е внедрен стратегическият принцип на ЦЕЛТА определя СРЕДСТВАТА, а СРЕДСТВАТА –ПРИДВИЖВАНЕТО. Доказателсва за пъкления заговор на определен кръг хора ? –няма. Но има в света на разузнаването един много силен ресурс за анализ и той е Открити Средства за Информация-ОСИ. Много подценен , но много силен ресурс. Например: Разузнаването на Япония се състои от 90% анализ изключително на средствата за Масова и Открита Информавция (предимно индустриална). ЦРУ има 60% дял от този отдел и останалите 15 % -за "ресурси на земята"( шпионаж) и 25% пропаганда. Димек- четене между редовете и разбиране на езика зад езика на информацията. Сложна процедура, но достатъчна да се направят солидни заключения. Мърлявата сган срещу Синода действа с 10% разузнаване и анализи и 90% пропаганда. Затова са открити и уязвими за 90% анализи на ОСИ. Ярка е наглоста да съдят , дори да определят Българската Православна Църква като демократична институция, надявайки се на невежието на миряните и жаждата им на гласност да ги подведят. Отново лунатизъм срещу една канонистична институция. Това означава , че е създадена от векове  без демокрация в себе си, подобно на принципа на армия и полиция без цел да контролира закона на Бога и да го защитава/извоюва със сила , а ПРОПОВЯДВА и ПАЗИ с МИР. 



       ЦЕЛТА мили братя Българи и в Христа е да:
     Дискредитират Синода,
       Да му упражнят натиск за шантаж , като му покажат ,че могат да го лишат от последователите –миряни. И това в период когато БПЦ страда да възвърне вярата в народа след 50 години сатанистки комунистически терор. И още 25 години усилено демонизиране на нацията с масонски, сектантски и други ереси. Да не говорим за пълния морален и ценностен дефицит в съзнанието на младежта. С две думи –искат да покажат, че могат да го поставят на колене, защото те са силните на деня.  (вижте тук)
       Да му лапнат имотите и да го отслабят като институция и да ни заличат вярата.
       Последно и най- страшно-  е да демонизират нацията по примера и наставленията на Масонските Господари от Америка и Западна Европа.
       Нека ви дам един прост пример. Вчера на 18 -ти октомври празнувахме Света Мъченица Злата Мъгленска- много българска светия. 90% от миряните не знаят даже коя е тя. Аз не знаех до днес и никой в Църквата св.св Кирил и Методи не знаеше докато владиката дядо Йосиф започна притчата. Да не говорим за останалите Българи и Българки. 

А тя е много силен и трагичен пример за издевателствата срещу вярата. Подложена на много по тежки и нечовешки мъчения от много мъченици пренесени в Царството Христово. Но въпреки дивата жестокост, тя остана не само българка , но и християнка. Малко се пише за нея. Малко я знаят или могат да си представят какво е устояла тази красива девойка в името на България и Българската Православна вяра. Тази забрава е последица от ислям, сатанински комунизъм, след комунистически сатанизъм и окултизъм. Един ден никой няма да знае и за нас като нация , ако позволяваме тези безплатни и платени слуги на нечестивия да продължават да тъпчат нашата вяра и надежда за оцеляване. А те действат директно срещу нашите духовни бащи и наставници -БПЦ.



Господ да е с вас.

Няма коментари:

Публикуване на коментар